Palvelut

Meiltä löydät monipuoliset parturi-kampaamopalvelut arkeen ja juhlaan, rentouttavat hierontapalvelut sekä erikoisuutena monipuoliset akupunktiot. Kokenut henkilökuntamme huolehtii, että teillä on kaikki tarvitsemanne ja varmistaa, että saatte ansaitsemanne palvelun.

Tarjoamme perinteisten aikakauslehtien lisäksi asiakkaillemme käyttöön tabletin, jolla voit esimerkiksi katsoa lempielokuviasi ja -sarjojasi tai vaikka lukea uutisia niin halutessasi. 

Parturi-kampaamopalvelut

Hiukset arkeen ja juhlaan

Kaipaatko pientä piristystä hiuksillesi tai kenties täydellisen muodonmuutoksen? Oli kyseessä kumpi tahansa, meiltä löydät varmasti sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

unsplash-image
unsplash-image

Hieronnat ja akupunktiot

Kaikki kaipaavat rentoutumista

Miltä kuulostaisi rentouttava hieronta rankan työpäivän päätteeksi? Tai mahdollisesti stressiä lieventävä akupunktiohoito? Meiltä löydät sopivat vaihtoehdot rentoutumiseen. Ota rohkeasti yhteyttä tai varaa aika!

Hinnasto

Hinnaston löydät yhden klikkauksen päästä ajanvarauksemme yhteydestä!

sim
elumen
sensido
forme
salontari-logo-flip

Tervetuloa!

Olemme moderni ja monipuolinen kauneudenhoitoalan yritys Oulun Teknologiakylässä. Tarjoamme parturi-kampaamopalveluiden lisäksi erikoisuutena myös hierontaa ja akupunktioita. Jos hiukset ovat valloillaan ja ryhti painuu kumaraan - Olet tullut oikeaan osoitteeseen.

Salon Tari Oy

Elektroniikkatie 8, 90590 Oulu (Smarthouse)
Puh: 046 870 0300
Email: oulu@salontari.fi
Instagram: @salontarioulu
Facebook:
 Salon Tari